Parašė Aug1z
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena | 2 etapas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąBerliner, atrodei pusiau protingas pries tai, dabar taip sunku bemanyti.
Ar tu isivaizduoji kiek si arena prisides prie miesto ivaizdzio, kaunieciu pasitikejimo, kiek "inspiruos" nauju investuotoju investuoti Kaune.
Arena, tapusi miesto simboliu, nebent galėtų pritraukti turistų.
Ji atsipirks ne tik tiesiogiai, bet ir dar maziausiai viena karta netiesiogiai. Tai yra svarbiausias ir naudingiausias miesto vystymuisi dalykas, kuris ivyktu per pastaruosius 17 metu
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąDėl įvaizdžio ir pasitikėjimo sutinku, bet kodėl arena turėtų labai skatinti čia investuoti tai nežinau Jei bučiau koks užsienio investuotojas mane labiau domintų mokesčių aplinka, darbo jėgos kvalifikacija, vidutinis darbo užmokestis, infrastruktūra, o ne yra saloj arena, ar ne.
Arena, tapusi miesto simboliu, nebent galėtų pritraukti turistų.
Bet kokybiškos arenos reikalingumo aš negrindžiu vien tuo, arena, viena savaime, viso miesto nepakeis, bet, kaip minėjau, ji gali būti pagrindu ir pradžia ateičiai.Paskutinis taisė Aš; 2007.05.07, 20:24.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąSiaubas, kas šioj temoj dadasi. Retam pasisakyme bent kiek sveiko proto
Tai kaip supratau iš Aš pasakymo:
Kaunas už areną suplos 450 mln. lt kasmet mokėdamas po 18 mln. ir plius dar sumokės ES paramą apie 170 mln. Tuomet arena kainuos 620 mln.?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąCia dar juokingesni kai kuriu pasisakymai : nestatykim brangios arenos, geriau statykim slamsta ir lopykim gatves. Atseit:arba turim arena arba turim geras gatves. Is tikruju arba turim arena ir geras gatves metams begant ( nes arena duoda puiku impulsa miestui vystytis) arba neturim arenos ir neturim gatviu. Kaip pvz : kas gali paneigti, kad respublika nepradeda zadetos rekonstrukcijos laukdami sprendimo del arenos?
Spindinti Laisvės alėja ir Senamiestis taip pat galėtų duoti impulsą miestui, gal net didesnį nei arena.
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąSpindinti Laisvės alėja ir Senamiestis taip pat galėtų duoti impulsą miestui, gal net didesnį nei arena.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąJei pats taip sugalvojai, kad aš taip sakiau, tai čia jau tavo bėdos. ES fondų ir vyriausybės parama bus dalis iš 450 milijonų litų, kuriuos mes mokėsime. Turbūt esi vienintelis, kuriam kilo tokių savitų pamąstymų, bet kam juos reikšti viešai.
Comment
-
Kaunas tikrai merdi - centras atrodo kaip po karo (Senamiestis, Laisvės alėja), turistam nėra ką ir parodyti.
eik tu žinai kur su savo tokiu pesimizmu! gal geriau sakyk, kad tau pačiam nėra ko žiūrėt iš per didelio nežinau net ko... žaviuosi kauno senamiesčiu, gera juo pasivaikščioti, pasisemti tos geros ramios auros be mašinų gaudesio. laisvė irgi žavi, žinoma, ją reikia lo[puti, bet vėl gi - kiek metų svarstoma arena? kodėl tuomet netvarkoma laisvė, senamiestis, gatvės kiauros?! taip kad nereikia čia tik š malti, arena tikrai duotų postūmį visiems šiems dalykai, nes jeigu nebus arenos, nebus ir laisvės gražios, gatvės liks duobėtos, kaip ir yra pastaruosius 20 metų... nes liks tas pats, kas yra dabar. o reikia judėti į priekį, kaip kažkas čia rašė - duoti rimtą postūmį ir rodyti pavyzdį!
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąKam tavo manymu klaustukas gale? Čia buvo tik klausimas, ir labai paprastas, į kurį atsakymas nereikalauja ilgų paistalų, o užtenka atsakyti tiktais taip arba ne.Paskutinis taisė Aš; 2007.05.07, 20:37.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąDėl Madonos koncertavimo - manau, kad viskas yra tikėtina. Juk jau ne 85ieji. Gyvename ES, ir jei Kaune vyktų didelis renginys - kokiems latviams iki jo atvykti būtų juokai. Juk pas mum reklamuojami net kai Prahoje vyksta
O Praha nėra pavyzdys - Madonos koncertas ten vyko didžiuliam stadione, kur tilpo toli gražu ne 12500 žmonių.
Išvada.
Galimybė pasikviesti pasaulinio lygio žvaigždžių nėra įtikinamas argumentas - tai veikiau marketinginis triukas.
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąGalimybė pasikviesti pasaulinio lygio žvaigždžių nėra įtikinamas argumentas - tai veikiau marketinginis triukas.
Juk niekas nenuginčys to, kad arenos kokybė bus vienas iš pagrindinių veiksnių, lemsiančių tai.Paskutinis taisė Aš; 2007.05.07, 20:40.
Comment
-
eik tu žinai kur su savo tokiu pesimizmu! gal geriau sakyk, kad tau pačiam nėra ko žiūrėt iš per didelio nežinau net ko... žaviuosi kauno senamiesčiu, gera juo pasivaikščioti, pasisemti tos geros ramios auros be mašinų gaudesio.
laisvė irgi žavi, žinoma, ją reikia lo[puti, bet vėl gi - kiek metų svarstoma arena? kodėl tuomet netvarkoma laisvė, senamiestis, gatvės kiauros?! taip kad nereikia čia tik š malti, arena tikrai duotų postūmį visiems šiems dalykai, nes jeigu nebus arenos, nebus ir laisvės gražios, gatvės liks duobėtos, kaip ir yra pastaruosius 20 metų... nes liks tas pats, kas yra dabar. o reikia judėti į priekį, kaip kažkas čia rašė - duoti rimtą postūmį ir rodyti pavyzdį!
Ir dar. Visi čia mane puolat - aš šiaip visada buvau už areną, ir už areną Nemuno saloj. Tik bandau į viską pažiūrėt iš ekonominių pozicijų, tuo tarpu jūs vadovaujatės daugiau emocijom.
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąIšvada.
Galimybė pasikviesti pasaulinio lygio žvaigždžių nėra įtikinamas argumentas - tai veikiau marketinginis triukas.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNežinau, kaip tu apskaičiavai bilieto kainą, bet net jeigu ir negalima pasikviesti pasaulinio lygio žvaigždžių (pačių pačiausių),
Tai visvien liktų galimybė turėti geresnes nė mūsų kaimynai. O tai konkurencingumo atžvilgiu yra Kauno privalumas.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąO kam tavo klausimas, į kurį atsakymą aš pasakiau anksčiau, tik tu tą atsakymą įžvelgi savaip? Kiekvienas gali viską interpretuot kaip jam patinka, bet tai dar nereiškia, kad taip ir buvo pasakyta.
Tai dabar pasakyk, kas negerai mano šitoj rašliavoj? Jeigu pats teigi, kad arena kainuos iš viso 450 mln, tai akivaizdu, kad kažkas negerai.
Atsakysiu pats.
Už areną atsiskaičius 170 mln. Europos sąjungos paramos, liks 175 mln sumokėti Kaunui, kuriuos jis skolinsis iš prancūzų su 105 mln. priedu (vadinkim taip). Iš viso 280 mln. Tuomet kasmet reikės mokėti po 11,2 mln.Paskutinis taisė deep'as; 2007.05.07, 20:57.
Comment
Comment